• header-add
logo

Mei 2019

Do Ho Suh
Bron: Museum Voorlinden | 1mei19

Do Ho Suh

Van 18 mei 2019 tot en met 29 september 2019 is de eerste Nederlandse soloshow van de Zuid-Koreaanse kunstenaar Do Ho Suh (1962) te zien in museum Voorlinden. Zijn betoverende architecturale installaties prikkelen onze persoonlijke herinneringen en belevingswereld. Suh is geïnteresseerd in hoe wij ons als mens verhouden tot de ruimtes waarin we leven en wat het betekent om ‘thuis’ te zijn.
www.voorlinden.nl >>

Do Ho Suh
Bron: Museum Voorlinden | 1mei19

Preview documentaire Do Ho Suh

Op 15 en 16 juni vinden previews plaats van de gloednieuwe documentaire over kunstenaar Do Ho Suh van regisseur Marjoleine Boonstra in museum Voorlinden. Deze Zuid-Koreaanse kunstenaar is geïnteresseerd in hoe wij ons als mens verhouden tot de ruimtes waarin we leven. In zijn werk daagt hij mensen uit hun eigen gevoel van thuis anders te ervaren. De film laat de inspirerende wereld van Suh’s ouders zien. Daarnaast toont de kunstenaar hoe hij, begeesterd als een monnik, zijn huizen herschept en de kwetsbaarheid van de relatie die we hebben met ons verleden voelbaar maakt.
www.voorlinden.nl >>

Wijktijgerspersbureau Bario
Bron: Wijktijgerspersbureau Bario | 1mei19

Internationaal Kinderfeest bij de Haagse Hopjes.
De Wijktijgers van buurthuis Bario waren er allemaal bij! YEH!

Wij gingen als Wijktijgers met notitieblokjes en camera's op pad om jullie een indruk van het Internationaal Kinderfeest bij de Haagse Hopjes op het Joubertplantsoen van Den Haag Transvaal te geven.
Lees verder: https://wpb-bario-denhaag.blogspot.com/ >>

Christiaanhof
Bron: www.christiaanhof.com | 19mei19

Info-middag “De Telefooncirkel”

Op vrijdag 31 mei 2019, organiseren wij weer een informatiebijeenkomst in onze ontmoetingsruimte.
Deze middag zal een medewerker van: “De Telefooncirkel” ons een voorlichting geven omtrent hun dienstverlening, waar ook u als wijkbewoner mogelijk gebruik van zou kunnen maken.
Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur, bent u weer van harte welkom.
Lees verder: www.christiaanhof.com >>

Christiaanhof
Bron: www.christiaanhof.com | 9mei19

Gezellig samenzijn

Op vrijdag 17 mei 2019 van 14.00 tot 17.00 uur, organiseren we weer een gezellig samenzijn waar u met elkaar een praatje kunt maken met uw medebewoners of om de motoriek op peil te houden een leuk spelletje kunt doen zoals kaarten, rummikub, mens erger je niet, sjoelen of kranten lezen en nog veel meer.

Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur, bent u weer van harte welkom in onze ontmoetingsruimte: De La Reyweg 110 hoek Christiaan de Wetstraat.
Lees verder: www.christiaanhof.com >>