• header-add
logo

Jouw partner voor cultuur op school en in de vrije tijd

CultuurSchakel
Bron: CultuurSchakel | 8mrt19

De prijs voor Cultuurparticipatie

De zoektocht naar de winnaars van de Haagse C 2019 is van start!
Ook dit jaar wordt deze prijs voor cultuurparticipatie in de laatste week van juni uitgereikt als afsluiting van iktoon: de maand waarin iedereen aangespoord wordt zijn talenten en kunsten te laten zien.
Met De Haagse C wil CultuurSchakel Haagse projecten en initiatieven extra erkenning geven voor hun mooie werk voor Den Haag en hun impact op de stad.


Voor wie?
Haagse kunst- en cultuurinitiatieven, die een bijzondere bijdrage leveren aan verbinding in de stad, maken nu kans op een grote dosis erkenning, een gratis promofilm én een mooie (geld)prijs! Dit jaar is het thema van de Haagse C ‘Out of the box’. Daarom is CultuurSchakel op zoek naar Haagse projecten die buiten hun kader om hebben gedacht en hierdoor burgers, buren, de wijk of organisaties op een originele manier kennis hebben laten maken met kunst en cultuur. Burgers dienen hierbij op een actieve manier deel te hebben genomen aan kunst en cultuur.

Prijzen
Een vakkundige jury selecteert uit de inzendingen vier genomineerden. Zij krijgen allemaal een professionele video van hun initiatief en de bijbehorende publiciteit. De Haagse C kent twee winnaars: één wordt gekozen door de jury en de andere door het publiek. De winnaars mogen op vrijdag 28 juni 2019 de Haagse C in ontvangst nemen tijdens de feestelijke afsluiting van iktoon. De winnaars krijgen naast de eer, ook nog eens mooi geldbedrag van €500,- vrij te besteden door de organisatie

Aanmelden
Heb of ken jij een project dat tussen 1 maart 2018 en 1 maart 2019 (geheel of gedeeltelijk) is uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars in Den Haag? En sluit deze óók nog eens aan bij het thema 'Out of the box'? Meld dat project dan vóór 22 maart 2019 aan via www.cultuurschakel.nl/haagse-c.

Tot en met 22 maart kan je jouw initiatief of dat van iemand anders nomineren voor de Haagse C 2019!

Lees alles over de Haagse C en meld een project aan op: www.cultuurschakel.nl/haagse-c