• header-add
logo

Nieuwtjes over Musemix artiesten!

Musemix Concertreeks
Bron: Musemix | 10apr20

Nieuwtjes over Musemix artiesten!

Het is voor iedereen een hele bizarre tijd, ik hoop dat jullie je er allemaal goed en gezond doorheen slaan. Slecht nieuws in deze tijd is onvermijdelijk en het overlijden van John Prine is een triest hoogtepunt deze week. Wat zal hij gemist worden, maar wat mogen we blij zijn dat hij geleefd heeft en zoveel moois heeft achtergelaten.

Ik wil jullie graag weer attent maken op een aantal live concerten via verschillende sites van een paar Musemix artiesten; doneren kan via de betaalopties die zichtbaar zullen zijn op die sites. De inkomsten van artiesten staat op $0,0 dus alles zal welkom zijn.

Eliza Gilkyson heeft een nieuwe CD, hij heet '2020' en was bedoeld als een oproep tot politiek bewustzijn in dit verkiezingsjaar. Ze had natuurlijk nooit kunnen voorspellen dat 2020 zoveel meer zou worden dan een verkiezingsjaar in de VS. Touren zit er niet in, en zeker niet in Europa, wat ze al een aantal jaren niet meer doet. Maar daarom des te fijner dat ze vrijdagavond 10 april een live concert geeft vanuit haar huis in Austin, dat via Facebook is te volgen.
Begintijd : 05.30 Central Time = 00.30 uur Europese tijd
Link: live from Eliza's Living Room via Facebook (duur concert ongeveer 1 uur)

Ben Glover doet elke dinsdag en donderdag avond de z.g. 'Shelter Sessions': 15 minuten met verzoekjes die van over de hele wereld binnen komen. De eerstvolgende is vanavond al om 22.30 uur Europese tijd.
Link: Ben Glover's The Shelter Sessions - live from Nashville, TN

Via Americana Highways delen een heleboel artiesten hun muziek met liefhebbers over de hele wereld. Van Malcolm Holcombe, tot Eric Brace, tot Brock Zeman en vele andere artiesten. Met links die blijven staan zolang de crisis doorgaat.
De kalender is via deze link te vinden!

Paste Magazine heeft op hun site heel veel live shows staan, geen Musemix artiesten maar wel een aantal hele bekende grote namen. En hun archief is gigantisch! Leuk zoeken!!!

Op 9 maart jl., was er in de Belcourt Theatre in Nashville een Celebration of Life voor David Olney. Op de website https://davidolney.com/ wordt dit evenement nog steeds gestreamed, en het is zeer de moeite waard. Een twaalftal artiesten die op uitnodiging van de familie een song ten gehore brengen, en een vijftal sprekers die hun ervaring met Olney delen. Ook is er op dezelfde pagina een stream van Olney's band The Lampshades, die songs van Olney insrumentaal uitvoeren terwijl de mensen de zaal inkomen. Heerlijk! Het theater zat bomvol, met o.a. Emmylou Harris, Darrell Scott, Tim O'Brien, Tim Grimm, om er een paar te noemen. Ongeveer 100 mensen hebben voor niets in de rij gestaan buiten, want vol was vol, zo'n 330 man. Het was echt wel heel geweldig om hieraan deel te nemen.

Mocht je informatie hebben die je wil delen met deze mailinglijst, stuur me die dan toe, dan zal ik zien of ik die mee kan nemen. Ik wens iedereen een prettig Paasweekend, zoek de eieren thuis en blijf daar dus ook!

Blijf veilig, blijf gezond, was je handen, houdt fysieke afstand, maar blijf wel dichtbij!

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link.