• header-add
logo

Informatie uitvoeringen

2018

Haags Orgel Kontakt (HOK)

NIEUWSBRIEF MAART 2019

Beste Nieuwsbrief abonnee,

Voor je het weet is ook de maand februari voorbij en is het weer maart. Het nieuwe voorjaar kondigt zich aan met een ontluikende natuur, dat geniet van het mooie lenteweer: een nieuw seizoen komt er aan!
Het nieuwe concertseizoen is echter al begonnen in januari. Niet alleen met de vaste Lunchconcerten in de Kloosterkerk en Gotische zaal, maar ook met orgel- of koorconcerten in de Lutherse Kerk, iedere eerste zaterdag van de maand. Voorwaar een mooie start van iedere maand!
Lees verder >>

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Wat doet muziek met je? Geeft het je nieuwe energie? Trekt het je uit een dip? Misschien hielp het je genezen? Of maakte het je een mooier mens? Het Residentie Orkest Den Haag gelooft in de kracht van muziek en neemt je mee op ontdekkingstocht.

De Vijfde van Tsjaikovski! Krachtig, opzwepend; aanjagend zelfs, en daarmee dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van grote en kleine dromen!

En wij gaan je daar, samen met Tsjaikovski, mee helpen.

www.residentieorkest.nl >>

Abdijkerk

Zondagmatinee 2019

De serie Zondagmatinee (voorheen: Open Podium) biedt u ieen breed pallet aan instrumentale en vocale muziek, uitgevoerd door musici van hoge kwaliteit die een toegankelijk programma brengen waar u zeker van zal genieten.

Iedere derde zondag van de maanden januari t/m juni om 15.30 uur.
De toegang is gratis! Bij de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.
Lees verder: www.abdijkerk.info