• header-add

Natuur- en Techniekspektakel 2018

Zondag 25 november tussen 12.00 en 16.00 uur

Milieueducatie

Natuur- en Techniekspektakel 2018

Op zondag 25 november van 12.00-16.00 uur vindt weer het jaarlijkse Natuur & Techniekspektakel plaats in de aula van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag).
Je kunt dan aan de slag met zo’n 35 natuur- en techniekworkshops.

Knutsel, zoals de Indianen vroeger, je eigen dromenvanger, bezoek geblinddoekt het avonturenpad, maak al fietsend je eigen smoothie of doe inspiratie op bij  ‘Gezonde traktaties’. Kinderen vanaf 9 jaar of ouder kunnen deelnemen aan de Nature Escape Room. Vorm een team en kraak de code!
Tijdens het Natuur & Techniekspektakel kun je vele dingen doen van de lijst van 50-dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde. Vergeet deze 50 dingenlijst dus niet mee te nemen.
Daarnaast wordt er die middag een nieuwe lijst gepresenteerd, nummer 51 t/m 100.
Na afloop worden deze dingenlijst uitgedeeld bij de uitgang van De Haagse Hogeschool.

Fotogenieke gezinnen gezocht!
Voor de PR van het Natuur & Techniekspektakel zijn wij op zoek naar 3 gezinnen die onze fotograaf mag fotograferen op het spektakel. Hij maakt portretten van je kind(eren) tijdens het doen van activiteiten. De foto’s worden de komende jaren gebruikt voor publicitaire doeleinden. In ruil voor jullie fotogenieke glimlach en actieve deelname krijgt je gezin de fotoserie cadeau. Lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje naar ans.ulijn@denhaag.nl Bij veel reacties wordt er geloot

Kijk voor meer informatie op: www.denhaag.nl/nme en daarna op de button Ga mee Naar Buiten!

Bron: Milieueducatie | 13nov18