• header-add
logo

Aangifte Inkomstenbelasting 2018

Universiteit Leiden
Bron: SBR | 25jan19

Gratis hulp bij invullen aangifte Inkomstenbelasting 2018

Op zaterdag 23 maart 2019 wordt in Den Haag voor de zesde keer de Aangifte Dag Den Haag georganiseerd door de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (hierna: SBR). De SBR biedt ieder jaar gratis hulp bij het invullen van aangiftes Inkomstenbelasting voor mensen die een inkomen van € 35.000 of minder per jaar hebben.

Al 44 jaar helpt de SBR mensen uit de regio’s Rotterdam en Den Haag met het invullen van aangiftes Inkomstenbelasting. De SBR bestaat uit vrijwilligers, bestaande uit studenten Fiscale Economie en Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op deze manier krijgen de studenten de gelegenheid hun kennis toe te passen in de praktijk en bieden zij tegelijkertijd een helpende hand aan de samenleving.

In de afgelopen zes jaar is de Aangifte Dag Den Haag uitgegroeid tot een groot evenement. Met ruim zestig medewerkers die op deze dag honderden cliënten gratis helpen met het invullen van hun aangifte Inkomstenbelasting. Dit jaar wordt de Aangifte Dag Den Haag in de Centrale Bibliotheek van Den Haag georganiseerd te Spui 68, 2511 BT Den Haag.

Heeft u uw aangifte Inkomstenbelasting 2018 nog niet ingediend?
Bent u geïnteresseerd in gratis hulp bij het indienen van uw aangifte?
Meld u zich dan aan voor de Aangifte Dag Den Haag 2019. Aanmelden kan via de website http://www.belastingwinkelrotterdam.nl/clienten/aangiftedagdenhaag/ of u kunt telefonisch een afspraak maken tijdens de belavonden op de volgende maandagavonden:
18 februari, 25 februari, 4 maart, 11 maart en 18 maart tussen 18:00 en 20:00 uur.
Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 010 - 408 27 84.
Voor overige vragen kunt u een e-mail sturen naar denhaag@belastingwinkelrotterdam.nl.