• header-add
logo

Vrijheidslunch

.

Internationale Vrouwendag
Bron: Julianaplaza | 14feb20

Vrijheidslunch

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde en daarbij staan we dit jaar uitgebreid stil. In het licht daarvan nodigen wij ondernemende vrouwen graag uit voor een inspirerende vrijheidslunch op 6 maart 2020.

Programma & Locatie
Vrijdag 6 maart 2020, 11.00-13.00 uur
Juliana Plaza, Schalk Burgerstraat 217 Den Haag

Voorafgaand aan Internationale Vrouwendag op 8 maart 2020, organiseert Podium Juliana met haar partners MKB Den Haag en Rabobank Regio Den Haag een bijeenkomst waar ondernemende vrouwen en anticiperende buurtmoeders aan deel kunnen nemen. Tijdens de Vrijheidslunch staan we stil bij de vrijheid om te ondernemen. Het doel van de lunch is, om vrouwen in contact te brengen met elkaar en met verschillende rolmodellen die tot inspiratie kunnen dienen. Tijdens de Vrijheidslunch spreken onder andere Renata Brabander, directievoorzitter Rabobank Regio Den Haag en Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag. Mr. Jale Celen, voorzitter van Podium Juliana is de dagvoorzitter tijdens de lunch. Er is volop gelegenheid om tijdens de lunch in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen waar ondernemende vrouwen mee te maken hebben.

Aanmelden
Deelname is kosteloos. Wij vragen je voor 2 maart 2020 je aan te melden, met maximaal één introducee. Mail je naam, bedrijfsnaam en de naam van je eventuele introducee naar jc@podiumjuliana.nl. Ook kun je in de mail eventuele allergieën doorgeven.
In verband met de grote belangstelling voor de lunch en het beperkt aantal plaatsen, ontvang je vervolgens een bevestiging of je definitief kunt deelnemen.
De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Wij vieren graag samen de vrijheid en kijken uit naar je komst.

In de bijlage treft u de gezamenlijke flyer van Internationale vrouwendag Transvaal, waarin ook de activiteiten van onze wijkpartners worden gepresenteerd.