Haagse Hopjes Transvaal

Haagse Hopjes Transvaal

De Stichting Haagse Hopjes Transvaal is in de afgelopen 23 jaar uitgegroeid tot een grote en actieve Stichting. Dagelijks lenen wij op onze 6 Hopjespleinen speelgoed uit aan kinderen in ruil voor goed gedrag. Dit zijn kinderen/jongeren uit de wijk of omliggende wijken.

Stichting Sportclub Martial Arts Europe

Stichting Sportclub Martial Arts Europe

Welkom bij de Stichting Sportclub Martial Arts Europe, een top sportclub gespecialiseerd in de sporten Taekwondo, Hapkido, Kickbox.

Onze club is zowel nationaal als internationaal erkend, o.a. door NOC*NSF, Taekwondo Bond Nederland, World Taekwondo Federation, World Chang Moo Kwan, Europees Taekwondo Unie en Hanminjok Hapkido Association The World Ki-Do Hapkido Federation

Stichting Christiaanhof Ouderenzorg

Stichting Christiaanhof Ouderenzorg

2022

Bij onze Stichting bent u van harte welkom als u 55 jaar of ouder bent.
Door middel van diverse activiteiten proberen wij ouderen actief te houden en eenzaamheid en isolement te voorkomen.

Uiteraard bent u ook met vriend, vriendin, buurvouw of partner van harte welkom op onze koffie / thee ochtenden welke gehouden worden

WBS-Evenementen 2000

WBS-Evenementen 2000

Mob. 06-53962303 | speeltuinvermeerpark@gmail.com

WBS-Evenementen 2000 bestaat uit een groep vrijwilligers van stichting speeltuin Vermeerpark. Wij kunnen u bij elk soort evenement/feest helpen. Niet alleen hebben wij ervaring in het werken met kinderen, maar ook bieden wij attracties voor bedrijfsuitjes en buurt/schoolfeesten aan. Dankzij onze professionele instructeurs kunnen wij u ook helpen met professionele sport- en spelbegeleiding.

Kinderboerderij Jacobahof

Kinderboerderij Jacobahof

Hillegondastraat 20, 2512 TS Den Haag

Stichting Jacobahof

Stichting Jacobahof

In oktober 2012 werd stichting Jacobahof opgericht door buurtbewoners woonachtig rondom het Jacobahof om zich in te zetten voor het behoud van deze mooie plek en de nabijgelegen speeltuin aan de Schapenlaan. Sindsdien organiseert de stichting activiteiten op en rondom het Jacobahof voor jong en oud en samen met vrijwilligers uit de buurt en onze vaste partners Den Haag Werkt!, Wijkz, Ittihad en de Buurtkamer. Sinds 2022 beheren wij ook de Buurttuin Zusterstraat.

Nationale Vacaturebank

Op de lokale pagina van Nationale Vacaturebank ziet u een uitgebreid overzicht van de leukste banen in en rondom Den Haag. Ook kan u hier filteren op onder andere werkervaring, dienstverband en vakgebied.